fbpx

24/7 pomoć na putu | Srbija - Evropa

EVROPA STANDARD Paket

Poručite paket
i platite pouzećem

Paket idealan za vozače koji voze po Srbiji i Evropi, po ceni od 6490 RSD.Paket vazi na teritoriji SRBIJE, EVROPE, REGIONA.

kredittkort

Poručite paket i platite pouzećem

  Poruči pouzećem EVROPA STANDARD PAKET *6490 rsd  Želite MOTO DODATAK?

  PREPORUČITE PAKET (-10% po preporuci)

  Preporuka 1

  Preporuka 2


  Iskustva klijenata

  Zato ne prepuštajte ništa slušaju, nego postanite još danas jedan od desetine hiljada zadovoljnih i bezbrižnih korisnika već od 990din godišnje!

  Goran Stojanović
  Goran Stojanović
  Niš

  Lancia je bila na parkingu i nije htela da upali, služba je došla stvarno brzo. Problem sa alnaserom sam sredio u internoj režiji, veoma sam zadovoljan uslugom. U paketu mi je ostala još jedan intervencija, ali se iskreno nadam da je neću iskoristiti.

  Vladimir Janjević
  Vladimir Janjević
  Beograd

  Dao sam jači gas i ukopao se u mestu. Nisam bio siguran da li imam pravo na intervenciju u tom delu Grčke, međutim sve je prošlo u najboljem redu, došli su po mene i izvukli na tvrdu podlogu. Preporučio sam prijateljima paket pomoći pa nek oni sami odluče, ja znam da ću produžiti ugovor i sledeće godine.“

  Miloš Gagić
  Miloš Gagić
  Inđija

  Igrom slučaja ostao sam bez goriva na putu kojim se vrlo često krećem Inđija – Banoštol. Imao sam paket do 120 km intervencije pa su mi za nekih pola sata doneli gorivo

   

  amc srbija logo v2

  AMC kartica je Vaš “svetionik” na putevima Srbije i Evrope. U najtežim saobraćajnim situacijama pružiće Vam adekvatan hotelski smeštaj, šlepanje automobila, dostavu ključeva po principu “ključ na ruke”, pravnu, savetodavnu i svaku drugu pomoć!

  AMClub Srbija