fbpx

24/7 pomoć na putu | Srbija - Evropa

AMC aplikacija je sada vaš putnički asistent!

Imate problem? AMC Veštačka inteligencija ima rešenje!

Upoznajte AMC veštačku inteligenciju, vešeg novog pouzdanog saputnika na svakom putu! Ova napredna aplikacija koristi moć veštačke inteligencije da vam pruži trenutne odgovore na sva pitanja o kvarovima vašeg automobila,  savete od majstora, preporuke za najbolje restorane i plaže, kao i skrivene dragulje destinacija koje obilazite. AMC veštačka inteligencija je tu 24/7, osiguravajući da svako vaše putovanje bude bezbrižno i ugodno.

Slika mobilnog telefona sa banerom AMC Srbija pomoć na putu

BENEFITI

Majstor na putu

AMC veštačka inteligencija nudi stručne savete i dijagnostiku kvara u relanom vremenu, što omogućava brzo i efikasno rešenje tehničkih problema sa vozilom.

Turistički vodič u džepu

Personalizovane preporuke za restorane, atrakcije i kulturna dešavanja pretvaraju vaš mobilni uređaj nezamenljivog turističkog vodiča koji obogaćuje vaše putovanje.

Informacije o stanju na putevima

Aplikacija pruža trenutne informacije o saobraćajnim gužvama, radovima na putu i potencijalnim opasnostima, osiguravajući sigurnije i efikasnije putovanje.

AM Club APP

Ove slike će vam pomoći da steknete prvi utisak o tome kako aplikacija izgleda i radi, te kako može da vam olakša putovanja. Pregledajte ih da biste bolje razumeli kako AMC aplikacija unapređuje vaše iskustvo na putu.

App

AI
U TVOM
DŽEPU

Ovaj najsavremeniji Al model, dodatak našoj aplikaciji,
komunicira sa vama na konverzacijski način. Bot veštačke inteligencije koji može da odgovori na sva vaša pitanja.
Da, SADA zvanično imamo odgovore na SVA pitanja (Instalirate aplikaciju potpuno besplatno već sada, a pronaći ćete je tako što u AppGallery, Apple store ili Google Play ukucate AM Club!

Dobro došli u NOVI SVET, čekamo vas!

Iskustva korisnika

Pogledajte iskustva i mišljenja naših korisnika! Ova sekcija pruža priliku da otkrijete kako naši paketi pomoći na putu unapređuju svakodnevne avanture i putovanja ljudi baš kao što ste vi.

Započnite avanturu sa AMC aplikacijom danas!

Iskusite bezbrižno putovanje uz našu aplikaciju koja vas pametno povezuje sa pomoći kada vam je najpotrebnija. Brza, intuitivna, i vođena veštačkom inteligencijom – AMC je vaš siguran saputnik na svakom kilometru. Preuzmite aplikaciju sada i uživajte u putovanju znajući da je podrška uvek na dohvat ruke.

Naši Paketi

Zavirite u naš izbor paketa pomoći na putu i izaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama. Ovde možete detaljno istražiti šta svaki paket nudi, od standardnih opcija pa do sveobuhvatnih rešenja.

01 AMC Card 2023 Final PREMIJUM SRBIJA

PREMIJUM SRBIJA

4490 RSD

POKRIVENOST SRBIJA
01 AMC Card 2023 Final PREMIJUM REGION 1

PREMIJUM REGION

5990 RSD

POKRIVENOST SRB+REGION
01 AMC Card 2023 Final EVROPA STANDARD

EVROPA STANDARD

6490 RSD

POKRIVENOST SRB+REGION+EVROPA

01 AMC Card 2023 Final EVROPA PREMIJUM

EVROPA PREMIJUM+SRBIJA

7990 RSD

7191 RSD

POKRIVENOST SRB+REGION+EVROPA

FAQ

Ovde možete brzo pronaći odgovore na najčešće upite u vezi sa AMC aplikacijom. Ako imate dodatnih pitanja ili trebate pojašnjenje, ova sekcija je odlično mesto za početak. Naš cilj je da vam olakšamo korišćenje AMC servisa i da vam pružimo sve informacije koje vam mogu zatrebati na putu.

Šta je AMC aplikacija?

AMC aplikacija je vaš digitalni asistent za putovanje koji koristi veštačku inteligenciju kako bi vam pružio brzu i pouzdanu pomoć na putu, poput šlepanja i popravki.

Kako se može preuzeti AMC aplikacija?

Aplikacija je dostupna za preuzimanje na App Store i Google Play prodavnicama. Jednostavno potražite “AMC Club” i kliknite “Instaliraj”.

Kako veštačka inteligencija pomaže korisnicima AMC aplikacije?

Veštačka inteligencija unapređuje preciznost lociranja vašeg vozila i ubrzava proces pronalaženja najbliže pomoći kad vam je najpotrebnija.

Mogu li preko aplikacije da naručim pakete usluga?

Da, aplikacija vam omogućava da jednostavno birate i aktivirate različite pakete usluga, sve bez papirologije i čekanja.

Koje dodatne funkcionalnosti nudi AMC aplikacija?

Pored pomoći na putu, aplikacija pruža informacije o vašoj trenutnoj lokaciji, savete za bezbednu vožnju i može da pruža pravne savete u slučaju nezgode.

Skini aplikaciju!