fbpx
Frequently asked questions

AMC - KADA VAM JE POMOĆ NAJPOTREBNIJA

AMC kartica je Vaš “svetionik” na putu. U najtežim saobraćajnim situacijama pružiće Vam adekvatan hotelski smeštaj, šlepaje automobila, dostavu ključeva po principu “ključ na ruke”, pravnu, savetodavnu i svaku drugu neophodnu pomoć!

ZAŠTO AMC KARTICA?


Krenuli ste na putovanje sa porodicom. Odjednom se Vaš auto zaustavlja i ni makac dalje… Udaljeni ste kilometrima od doma sa uplašenom porodicom pored sebe bez igde ikoga da Vam pomogne, pa zaista, malo reći da je osećaj grozan… Više ne morate da razmišljate o tome da li i kad će Vam se nezgoda desiti, jer će se Auto Moto Club Srbije pobrinuti da se osećate bezbrižno na putevima čitave Srbije i Evrope, 24h dnevno, 365 dana u godini! Računajte na dano-noćnu pomoć gde god da se nalazite, a nervozu, zabrinutost i osećaj nemoći ostavite iza sebe!

AMC kartica je Vaš “svetionik” na putu. U najtežim saobraćajnim situacijama pružiće Vam adekvatan hotelski smeštaj, šlepaje automobila, dostavu ključeva po principu “ključ na ruke”, pravnu, savetodavnu i svaku drugu neophodnu pomoć!

Zato ne prepuštajte ništa slušaju, nego postanite još danas jedan od desetine hiljada zadovoljnih i bezbrižnih korisnika već od 990din godišnje!

KADA KRENETE BILO KUD, S VAMA JE AM CLUB!

ŠTA JE AMC POMOĆ NA PUTU?


AMC pomoć na putu Vam obezbeđije brzu i efikasnu asistenciju u slučaju bilo kakve sabraćajne nezgdode.
Auto Moto Club je Vaš pouzdani partner na točkovima jer ćemo u roku od 30-60 minuta biti sa Vama, na bilo kojoj tački Srbije i Evrope da se nalazite!

Ako Vam se vozilo pokvari, ostanete bez goriva ili desi saobraćajna nezgoda, u najkraćem vremenskom roku ćemo se stvoriti ispred Vas, odšlepati pokvareno vozilo, smestiti Vas u hotel i dostaviti ključeve gde god da prebivate u tom trenutku!

U slučaju potrebe naplate štete osiguravajućem društvu prilikom saobraćajne nezgode – pružamo Vam stručnu pomoć i pravno savetovanje.

AMC je partner velike organizacije "Europ Assistance" koja u oblasti tehničke i putne asistencije uspešno posluje već 50 godina. Dakle, na pomoć na putu sa AMC karticom možete da računate na internacionalnu pokrivenost našim uslugama odnosno na pomoć na putevima širom Evrope i Srbije.

GDE GOD DA STE - RAČUNAJTE NA NAŠU POMOĆ


Nema te lokacije na kojoj se možete zadesiti, a da AMC ne može u rekordnom roku stići do Vas. Krenuli ste na letovanje ili se vraćate sa istog, a kvar se dogodio nasred puta? Uputili ste se na jednodnevni izlet sa porodicom, ali je vozilo iznenada stalo? Sve su to situacije u kojima ćemo zaista biti Vaš pouzdani partner.

Gde god da ste pošli, odakle god da se vraćate – osećajte se bezbrižnon znajuči da imate sigurnu pomoć na putu!

section-974ebaa
https://www.amcsrbija.rs/wp-content/uploads/2019/09/rsa-350x450.jpg

ŠLEPANJE


Ako se desi da iz određenih razloga ostanete negde na putu sa svojim vozilom, kao korisnik naše kartice imate obezbeđeno šlepanje 24 sata dnevno. Sve što treba da uradite je da kontaktirate naš call centar, a ljubazni operateri će Vas uputiti u naredne korake koji će biti preduzeti.
Imamo mrežu partnera širom Srbije, u čak 32 grada tako da će nam biti potreban minimalni vremenski period do dolaska. Pehovi u vožnji više ne treba da Vam zadaju glavobolje jer ćemo za 30-60 minuta poslati stručnjake na teren koji će rešiti problem umesto Vas. U skladu sa situacijom, šlepanje se može organizovati do vaše kuće ili drugog željenog mesta. Svi naši paketi podrazumevaju i prevoz ostalih putnika u vozilu.

Važno je da znate da smo mislili i na one situacije kada niste sami u vozilu.
Poznato nam je da su članovi porodice ili prijatelji često sa vama, ali posedovanjem naše kartice, vi ćete obezbediti i njih. Potrudićemo se da dobiju najbliži hotelski smeštaj i prevoz do istog tako da u stresnoj situaciji ne morate da mislite i o najmilijima. Oni će zasigurno biti u sigurnim rukama.

section-323cf44
https://www.amcsrbija.rs/wp-content/uploads/2019/09/Jumpstart-Service-Page-350x450.jpg

SERVIS


Osim šlepanja koje možemo organizovati u svakom trenutku, uz pomoć velike mreže naših partznera podjednako brzo možemo sprovesti i popravku vašeg vozila. Ovo je svakako veoma važna pomoć, jer postoje situacije u kojima i nakon kvara morate nastaviti putovanje.

AMC i u takvim okolnostima ima najefikasnije metode, pa će majstor u najkraćem roku biti sa Vama na licu mesta kako bi otklonio kvar.

Provereni stručnjaci sa kojima sarađujemo će za kratko vreme sanirati peh na vozilu i garantovati bezbednost u daljem putovanju.

section-b96c9ea
https://www.amcsrbija.rs/wp-content/uploads/2019/09/roadside-assistance-1-350x450.jpg

POMOĆ NA PUTU


Bilo da se dogodi kvar ili saobraćajna nezgoda u bilo kom delu Srbije ili Evrope, imate na raspolaganju našu pomoć na putu. Za nas nema neradnih dana, pa o tome ne morate da brinete!
Svakog dana u godini, u bilo kom delu dana ili noći, mi ćemo biti uz vas. Naši stručnjaci regulisaće svaki problem, a naši operateri odgovoriće na sva vaša pitanja. Vaše je samo da nas pozovete i tu se vaš posao završava, sve ostalo je naša briga.
Profesionalci će raditi za vas i samo tako će bezbednost biti na najvišem nivou.

Važno je napomenuti da AMC kartica ne uključuje nikakve dodatne troškove.