fbpx
Frequently asked questions

USLOVIMA KORIŠĆENJE ONLINE PLAĆANJA

Plaćanje platnim katicama putem Interneta

Ukoliko posedujete MasterCard, VISA, DINA platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, možete izabrati ovaj način plaćanja.

Prilikom plaćanja karticom putem Interneta unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

AMC SRBIJA  sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno, a na Vašu mail adresu će stići mail sa potvrdom narudžbine. U slučaju da plaćanje nije uspelo bićete vraćeni na  sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.

 

Iz sigurnosnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici nisu vidljivi ni jednoj trećoj strani. Stranica banke je zaštićena, sigurna za ovaj način plaćanja i koristi Verified by Visa ili MasterCard Secure code zaštitu.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

 

Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.

 

Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.