AMC Novosti

NEMOJTE VEROVATI OVIM AUTOMOBILIMA!

Pre svega, želimo da naglasimo da ovaj tekst nije nikakvo naše „stručno“ mišljenje, već se radi o statistici podataka od strane samih proizvođača, pa samim tim nemamo nameru da bilo koga uvredimo. Uživajte!

Najnepouzdaniji automobili u poslednjih 10 godina

 

Pre svega je važno da napomenemo, ukoliko se ne održava, svaki auto će se kvariti i tu nema dileme!

Ovo je spisak automobila koji za to imaju najveće predispozicije, a mi ćemo vam pokazati na šta da obratite pažnju, jer potpuno je i logično da svaki automobil u nekoj seriji ima određene greške, a pogotovo kada je reč o prvim serijama.

.

Tesla Model S

Tesla model S

Osmo mesto u poslednjih 10 godina, na našoj skromnoj listi zauzima, verovali ili ne, Tesla Model S. Da, znamo da je Tesla high-tech automobil sa početnom cenom od čak 60.000 evra..

Ali najčešći problem na ovom autu su električne greške. – Problemi sa otvaranjem i zatvaranjem auta, paljenjem, i nažalost, dešava se da se auto sasvim slučajno i iznenada zaustavi i da ne može ponovo da se pokrene.

Ponovo da napomenemo, da ovo nije nikakva mržnja, već čiste činjenice na šta upozoravaju i sami proizvođači! I da, normalno je da ćete pre videti kako AMC ili neka druga šlep služba odnosi neku tamo zaustavljenu Škodu sa puta nego Teslu S, što ne znači da je Tesla perfektan auto.

Idemo dalje. .

BMW M4

BMW M4

Ljubitelji bmw-a mogu da preskoče ovaj pasus 🙂 Glavni problem ovog automobila su ni manje ni više, problemi sa kočionim sistemom, što složićete se nije mala stvar.

Mnogi su se uverili u to, pod tim mislimo ljudi koji su imali prilike da malo žešće provozaju ovaj auto, da im se pojavljuje na displayu, da nešto nije u redu sa kočnicama.

Pored toga, problem sa sistemom za zabavu i informacije, koji da se obnovi, košta mnogo više nego popravka kočnica. Ne baš isplativ auto zar ne?

.

Ford Galaxy treće generacije

Ford Galaxy 3. generacije

Na šestom mestu čuveni Ford Galaxy, a razlog zašto se našao na našem spisku jeste problem sa menjačem.

Pored toga tu je i problem sa prednjim svetlima koja bi se ponekad mogla isključiti bez ikakvog upozorenja! Pretpostavljamo da bi imali više posla, ukoliko bi vam se to desilo tokom noćne vožnje. Šalu na stranu.

Takođe, pucanje potisne ploče i kvačila može biti problem na ovom automobilu.

.

BMW X5

BMW X5

Sledeći na listi ponovo BMW, ovaj put x5, iz prostog razloga zbog problema sa amortizerima, a posle toga je dolazilo do onih, malo većih problema.

U pitanju je motor, tačnije oni dizelski EGR ventili, popravka ovakvog kvara je toliko skupa da možete kupiti neki prosečni auto za te pare.

Takođe su 2018. godine,  iz fabrike javljali da šrafovi na točkovima možda nisu dobro stegnuti i da bi ih trebalo proveriti. Audi Q7

I prvi audi na našoj listi, niko drugi nego famozni Q7.

Najveća mana ovog automobila, kako su javili iz fabrike i po iskustvima drugih ljudi, jesu električni problemi.

A najgora stvar koja može da vam se pokvari, a neretko se dešava je curenje ulja iz motora, što se sigurno neće baš dopasti vašem džepu.

.

BMW X6

BMW X6

Na trećem mestu, totalno neočekivano! Ponovo BMW, ovog puta model X6. Ne kažemo da je loše voziti bmw-a, ko ima para, samo napred 🙂

Kod ovog automobila, učestali su kvarovi na električnom sistemu, a takođe i na motoru, čija će vas popravka koštati i do nekoliko hiljada evra.

Još jedna mana ovog auta je to što je imao problema sa kočionim klještima. Ona bi znala postati zaglavljena i indirektno strugati o diskove, što je znalo nervirati i dekoncentrisati vozače tokom vožnje.

.

Audi A7

 AUDI A7

Ovaj auto možda svima izgleda prekrasno, ali nama ne deluje kao isplativo i pouzdano rešenje.

Naime najveći problem kod ovog Audija je poznat problem sa menjačem, koji je ljudima sam prebacivao iz položaja B u položaj S.

Zanimljiva je i činjenica da je isti taj menjač najskuplji deo ovog automobila, pa savetujemo da budete obazrivi prilikom izbora automobila.

.

BENTLEY CONTINENTAL GT

Bentley Continental GT

I na ne tako zavidnom prvom mestu našao se Bentley Continental GT, koji je najnepozdaniji auto u poslednjih 10 godina. Ko bi rekao? Ovo se dogodi kada Nemci i englezi pokušaju da rade zajedno.. ha ha

Najveći problem ovog auta je definitivno elektronika, znate i sami… Što auto ima više elekrtonike, veće su šanse da se nešto pokvari, šta se može pokvariti na Yugu zar ne?

Najskuplji problem koji može da vas zadesi je problem sa motorom, zbog čije se cene popravke mnogi vozači žale.

I to bi bilo to.

Hvala vam svima koji ste pročitali, nadamo se da ste saznali nešto novo. Podelite tekst sa ljudima za koje mislite da će im biti od koristi, pratite nas i dalje ovde i na društvenim mrežama. Želimo vam puno opreza u narednoj vožnji!

.

Ukoliko još uvek niste poslali član, učinite to odmah i postanite još jedan od 35.000 sigurnih vozača!

Ponudu paketa pomoći na putu možete pregledati ovde.